browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

På karpekjøret?

Posted by on 8. juli, 2012

Ja man kan sagtens lure…. her skulle jeg bare ta en aldri så liten fisketur, ikke fordi jeg var så fiskegira-det har jeg igrunn ikke vært på et par år…men fordi det nå er greit å komme seg ut i naturen innimellom og sånn har jeg lest. Så tok jeg en aldri så liten tur for litt duppfiske etter ørret. Da så jeg altså en karpe. En litt sånn passe fin og rund mellomstor sak liksom, litt bedagelig svømmende foran meg i solsteiken. Kult det liksom, tenkte ikke så mye på det-men jeg sluttet liksom ikke å tenke på det heller. Så ble det en tur og to til da-bare for å fore litt,har bare godt av å gå litt dessuten. Og greit å få den ferdigkokte hampen ut av fryseboksen også, jajamennsann. Etter noen turer var det jo like greit å ta med seg en stang også, sånn for syns skyld bare altså. Siden jeg nå skulle ut i naturen og gå litt liksom. Og så så jeg en karpe til da. Litt sånn enda større kanskje. Og enda litt finere. Og pulsen steg enda litt mer. Sikkert på grunn av all naturen og gåingen og sånn. Fort gjort ikke sant?

Jeg hadde glemt hvor kult det er med pva-poser… Foto:Karl Inge Stumo

Så nå har man vært noen turer til da liksom. Sett en fisk til. Rotet frem utstyr man ikke lenger husker hva skulle brukes til (aha-backleads var det ja…) fra kjellerboden. Brukt opp boilies, mais og hamp man hadde liggende. Vært hos Northern Baits og hentet litt Frankboilies og andre godsaker. Bare noen kilo altså. Det er jo bare sånn for syns skyld dette her, for all del! Ikke MISFORSTÅ! Det er ikke sånn at jeg irriterer meg grønn over at jeg skal jobbe neste uke, sjekker værmeldingene hver time og går og sniffer på boilisene som ligger i kjøleskapet. Absolutt ikke!

Boilies er gøy… Foto:Karl Inge Stumo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.