browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lykkelige barn på tur- 20% på turklær til barn uke 15

Posted by on 12. april, 2019

Kommersielt samarbeid med Reima

Alle som har hatt med barn på tur vet at er det en ting som ødelegger dagen så er det våte/kalde barn. Bare å snu og gå hjem igrunn, ingen pølser eller kvikklunsj kan redde turen hvis de små fryser og er våte. Og i Norge-så har vi faktisk litt dårlig vær altså….som ivrig sportsfisker i 30 år har jeg opplevd min del av det..

Det finnes dårlig vær-da må man ha gode klær…

I norsk vær må man ha skikkelige klær, og Reima har 70års erfaring med turklær! De kommer opprinnelig fra Finland som heller ikke kan skryte av det tørreste varmeste klimaet på kloden, så her snakker vi gjennomtestet kvalitet!

Flott oktoberdag foto:karlingestumo

Ikke alle dager er som dette…

Utfordringen med turklær-spesielt til aktive barn- er at de ikke bare må være varme og tette-de må være tilpasset barns bruk også, og nettopp her er det Reima skiller seg fra mange andre, de legger barnas premisser til grunn for utviklingen av klærne! Denne uken er det altså 20% på alle ordinære varer og en fin mulighet til å legge grunnlaget for mange kjekke turer med de små i året som kommer!


Tilbud: 20% på ordinære varer
Kode: SUPERWEEKNO
Gyldighet: 8-14. april
Vilkår: Ingen

>

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.