browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Karpekjør del 7 The Neverendingstory

Posted by on 20. august, 2012

Ja det fles ihvertfall litt som en historie som ikke tar slutt- en uke til er gått, har vært ved vannet 6 av 7 dager, fisket 4 av de…. Heldigvis ser det ut til at å bytte tilbake til Northen Baits på foret har gitt resultater, jeg ser noe mer fisk nå og idag hadde jeg en liner…..var rett før jeg gikk på hodet uti så ivrig ble jeg. Dessverre ser det ut til at aktiviteten til karpene faller sammen med bittperiodene til knotten, og ikveld var den ILLE! Å pisse føltes mer som ekstremsport enn en lettelse. Jeg er vant til litt mygg og knott, men dette er på grensen til hva jeg tåler- all åpen hud utenom lepper&øyelokk innsmurt med MyggA, vor samler knotten seg mon tro??? Jeg ser ut som et «til skrekk&advarsel» bilde mot Botox….

Hvorfor fisken ikke har tatt agnet mitt enda vet jeg ikke-det er ikke karma for jeg er snill som bare juling, jeg velger å skylde på uflaks foreløpig-det og bløt bunn. Med en gang en fisk er i nærheten av for/agn flyter hele bunnen 30cm opp, en utfordring å fiske i…. må muligens vurdere å bruke pop-up som kombiagn for å få hevet det litt rett og slett.

7 ukers fiske er nå unnagjort, fasit er en liner, et utall knottbitt og et langt steg nærmere en psykiatrisk diagnose. Dette er galskap-og jeg siterer fra «A Passion for Angling»- Jeg gleder meg til jeg har fått nok av dette….

karpefiske

Karpefiske i finvær Foto:Karl Inge S

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.