browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Karpekjør del 6 Mygg og finvær

Posted by on 12. august, 2012

Så var helgen over, og med unntak av grillfest på lørdagskvelden med påfølgende rolig søndag formiddag har helgen stort sett blitt tilbragt ved vannet. Nydelig vær har det vært, om ikke annet har man fått litt farge og noen fine stunder. For fisk-nei det har jeg ikke fått. Enda da altså. Den kommer snart. Det jeg derimot har fått er myggbitt- og knottbitt. Særlig knotten ved dette vannet er av den drøye typen. Vanligvis holder MyggA unna det meste, men ikveld er jeg sikker på at de er blitt immune-faktisk så det ut som om de arrangerte poolparty i korken på flaska. Da vet du at du er ille ute. Å røyke hjalp en liten stund, men så begynte de å bruke sigaretten som gangbro direkte inn til fingrene, noe som også ble litt slitsomt etterhvert. Det var nesten en lettelse når det ble såpass mørkt at jeg kunne gi meg uten dårlig samvittighet.

Igår glemte jeg å lukke lokket på krillpelletsen jeg har i kjelleren, og det ga en interessant lukt i sommervarmen, og den påfølgende luftingen med alle vinduer oppe ga ca 10 000 fluer og et ukjent antall edderkopper. Jeg går ikke ned i kjelleren på et par dager tror jeg….det begynner å få følger dette her 🙂

Fint fiskevær… Foto:Karl Inge S

Karpefiske i finvær Foto:Karl Inge Stumo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.