browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Karpekjør del 5 Isbokser og banan

Posted by on 10. august, 2012

Boiliesboks,pelletsboks og maisboks. Er et par bokser til i sekken også. Fint med litt variasjon for å holde troen på plass. Foto:Karl Inge Stumo

Ny uke gått, mange kilo for er lempet ut, og endel timer med stanga er det blitt. Flere og flere isbokser blir det også ettersom jeg i jakten på nøkkelen til greia utvider sortimentet litt etter litt. På bildet er noen av boksene jeg har med nå på turene…. Isbokser er forøvrig et godt tips til dette-de er lette å stable, lette å vaske og man får en god unnskyldning til å kjøpe is. Is er godt. Og blir de for møkkete kan man kaste de og kjøpe enda mer is. Is er kjempegodt. Jeg er veldig glad i is. Bare vær litt obs når du plukker med deg boksene-her om dagen sto jeg ved vannet med et par slappe pizzastykker i hånda og en boks med beste kvalitet krillpellets hjemme i kjøleskapet. Man kan bli litt gretten av slikt noe. KArpene sier du? Joda-de er der. Innimellom. Jeg er ingen ekspert-men direkte overbefolket med karper er nok vannet ikke for å si det sånn. Men her om dagen så jeg en altså. Jeg hadde kastet ut en bit av bananen jeg hadde som niste. Den biten lå en liten stund som en glødende flekk i gjørma litt utenfor swimmen min. Så forsvant den-og en karpe meldte sin ankomst. Så kom den til swimmen, spiste alt utenom krokagnet mitt, lo rått og svømte videre. Ja-jeg skal ikke garantere at den lo rått da. Men der og da virket det jævlig som om den gjorde det.

Next time… Foto:Karl «sur som faen» Inge Stumo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.