browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Karpekjør del 3

Posted by on 18. juli, 2012

Siste dagene har fortsatt med stort sett fisking/foring hver dag- er nå over en uke siden siste sikre karpeobervasjon. Skeptisk. Kanskje de har blitt mugne, sure eller bare plukket bort av omreisende romvesener eller hva det er nå er de heter? Uansett, jeg fortsetter selvsagt, og de som kjenner meg vet at nå gir jeg meg ikke, så enkelt er det. Kan jeg bruke flere kvelder i uken på forblåste kaikanter en halv vinter for å få en ålekvabbe kan jeg lett bruke en sommer og en høst på en karpe for å si det sånn. TAktikken er jo enkel-for fisken inn, fisk den opp. Easy pisy kakebit-i teorien ihvertfall. Dessuten har hele huset en behagelig lett odør av gamle cherry pop-ups og ferske krillboilies, og det kan ikke være feil å la den sneken sette seg skikkelig i veggene vil jeg påstå!

Boilies-mingle fest! Foto:Karl Inge Stumo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

One Response to Karpekjør del 3

  1. Sturla

    Jeg ville fisket der jeg har sett fisk… Location, location, location.
    Har forresten grunnfôr på lur nå ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.