browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Karpekjør del 13+14 Har jeg fått nok nå?

Posted by on 6. oktober, 2012

Innimellom er det jo fint... Foto:Karl Inge S

Innimellom er det jo fint… Foto:Karl Inge S


Jeg skrev for endel uker siden litt spøkefullt at «Jeg gleder meg til jeg har fått nok av dette»….. Nå må jeg innrømme at jeg er veldig nær. Har vært lite fisking siste ukene- mye regn kombinert med endel vind som «alltid» kommer fra «midt i trynet»-retning har lagt en demper på innsatsen, sammen med fallende temperaturer. Vanntempen er nå dalt mye og ligger like over 10 grader i overflaten, ned 1.5grad bare siste uken. Ikke akkurat oppløftende og selv om jeg forer omtrent daglig er det vanskelig å finne både energi og motivasjon til lange økter etterhvert.

Jeg har ikke gitt meg helt-men kjenner at det begynner å føles veldig håpløst -jeg kan ikke huske sist jeg faktisk så en karpe, men det må være over 2 uker siden-rullinger og sivaction inkludert….
Kommer det noen kvelder med ikke altfor mye vind/regn denne uken prøver jeg nok litt til, for jeg innbiller meg at foret forsvinner enda selv om det er litt vanskeligere å bedømme det etterhvert siden vannet er grumsete pga mye regn som vasker dritt ut i vannet. Snart må jeg legge karpefisket til side og begynne å fiske andre ting så det kan bli noe bilder av fisk her på bloggen…. Videoen under er en liten illustrasjon av forholdene for tiden, bruk gjerne fantasien og legg på litt vind også, dette var en sjelden fin dag egentlig.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.