browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Årets første fisketur

Posted by on 15. februar, 2015

Etter flere måneder uten å lufte stengene var det endelig sol og på tide med en fisketur! Stedet var Karmøy, på «Austra siå» som vi sier her-her har nemlig en kompis dratt mye pen lyr i det siste, og jeg håpet på litt skikkelig fleks! Riktignok var det en småsur frisk bris skrått imot, men bortsett fra det-og ikke helt klaff med tidevannet etter min smak-lå alt til rette.

sandeel

Sandeel Foto:Karl Inge S

Vi begynte fisket med sandeels, men gikk nokså raskt over til jigghoder agnet med makrellstrimler-og ikke uventet var det mer actin på naturlig agn!

Naturlig agn ruler! Foto:Karl Inge S

Naturlig agn ruler! Foto:Karl Inge S

Fisket tok ikke helt av-det ble endel småsei og 1-2 smålyr, men de store holdt seg vekke. Man skal uansett ikke kimse av et par timer i frisk luft, og fersk stekt småsei til kvelds! Godt å være igang med sesongen, satser på flere turer fremover. Det er tross alt nå vi går inn i den mest spennende sesongen i sjøen etter min mening, med bla flyndrefiske, steinbit på grunnt vann og dager som sakte men sikkert blir lengre og varmere!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.