browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Langs gytebekken bilder&video

Posted by on 30. oktober, 2011

Skogsbekk med ørret foto:karlingestumo

Benyttet det fine (dvs verken storm eller slåregn…) høstværet til å besøke en liten skogsbekk på KArmøy. Her fanget jeg småørret med hov når jeg var liten, og jeg har mange gode barndomsminner fra denne bekken. En perfekt bekk til å demme opp, laga kanaler, fange ørret og alt annet som er gøy når man er liten og sykelig opptatt av vann og fisk! Bekken kommer fra et overbefolket ørretvann og jeg har faktisk fanget «rogntung» ørret på under 100gram her…. det er altså ikke storfisk vi snakker om, men det er mange av de og når man er liten er det viktigst! Jeg pleier alltid rusle en tur eller to langs bekken om høsten, selv midt på dagen pleier man å se endel fisk, så også idag. Dessverre funket ikke min «geniale» plan for å filme ørret under vann helt, fisken svæmte bak kamera, over kamera eller rett og slett bare svæmte i motsatt retning..jaja, kanskje neste gang…..

Planen var god syns jeg... foto:karlingestumo

Jeg fikk uansett sett endel fisk, og også en hunn som stod på en grunne og lagde gytegrop. Fikk filmet litt, dessverre med litt vann på linsen så kvaliteten er ikke det helt store, men man ser hva som foregår. Den ørreten tipper jeg var ca 150 gram så det er ikke akkurat laksefilm fra Suldalslågen vi snakker om altså… uansett en fin tur i høstskogen!

Skogsbekk med ørret foto:karlingestumo

Skogsbekk med ørret foto:karlingestumo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.