browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fiskedød i bekk på Karmøy

Posted by on 5. november, 2011

Tipper det var ca 100-200 fisk når jeg var der foto:karlingestumo

Tok med meg videokameraet idag for å se om jeg kanskje kunne være heldig å filme sjøørret i en lokal bekk her på Karmøy. Dessverre var det lite vann i bekken og dermed dårlig med fisk som gikk. Men jeg fant noe annet- i en kulp var det et stort antall døde fisk, nærmere bestemt trepigget stingsild i mengder. Fisken hadde åpenbart vært død en stund, og det kan ha vært betydelig flere før jeg kom dit. Jeg kontaktet naturforvalteren i Karmøy som tar saken videre. Trist syn, men jeg gikk et stykke nedover bekken og kikket og fant ikke døde fisk nedover og så heller ingen døde ørreter så dette virker å ha bakgrunn i et vanninntak like ovenfor kulpen rett og slett.

*video fjernet*

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.